Miniaturer
Carsten René Nielsen & Mette Norrie: Miniaturer

179,00 kr.

Bemærkelsesværdig samling af tegninger og ikke mindst(!) digte  Kristeligt Dagblad

Lykkes forbavsende godt ★Kulturen.nu

Jeg er betaget af denne lille blå perle  Mit lille bibliotek

Miniaturerne er som krummer, der giver en lyst til at smage hele kagen Kulturmagasinet Fine Spind

Jeg blev begejstret mange gange under læsningen – Anettes Litteratursalon

Udk. 17.04.2021. 96 sider. Hæftet.

Miniaturer er et fælles bogprojekt med digte af Carsten René Nielsen og tegninger af Mette Norrie. Det er ikke kun korte digte, men også digte der motivisk beskæftiger sig med detaljer og formindskelser, udsat for Nielsens karakteristiske drejning.

På samme vis er Mette Norries tegninger ikke blot illustrationer, men en slags visuel poesi, som fletter sig ind og ud af teksterne. Digte og tegninger hænger uløseligt sammen og giver adgang til en verden fuld af detaljer og poesi – på en og samme tid småt og stort.

De mindste ting
er ikke særligt vigtige.
Det er de største
heller ikke.

Carsten René Nielsen (f. 1966)

Debuterede i 1989 og modtog samme år Michael Strunge-Prisen. Siden har han udgivet en lang række digtsamlinger, blandt andet prosadigtene Enogfyrre ting på Ekbátana i 2017og en samling digte for børn, Drømmecykler og fodboldhunde. Hans bøger er oversat til flere sprog og blandt andet udgivet i USA.

Mette Norrie (f. 1984)

Forfatter og uddannet billedkunstner fra Det Kgl. Danske Kunstakademi, 2011. Hun arbejder inden for felterne skønlitteratur og tegnekunst samt udgiver zines og grafiske bøger på sit forlag September Press. Hun har deltaget i en lang række gruppeudstillinger på blandt andet Kunsthal Charlottenborg.