Information, annonce asger schnacks forlag
Verdenshjertet
6. november 2022

BogForum 2022 var en fest! Her kan du se lidt stemningsbilleder fra weekenden, hvor jeg naturligvis stod sammen med alle de andre smukke & seje mikroforlag.

Tina Frank
30. juni 2022

Alt det vi fejler er en rå og smuk fortælling om fire generationer. Om omsorg og varme, had og skyld. Om kronisk sygdom, skønhedsoperationer og Vesterhavet. Udkommer midt oktober 2022.

30. juni 2021

Forlaget Ekbátana og Asger Schnacks Forlag har indgået et samarbejde med henblik på Ekbátanas fremtidige overtagelse af Asger Schnacks Forlag.

Cafe pyt
16. maj 2020

Køb en bog og vær med til at redde bogcafeen Café Pyt. Hvis ikke de får indsamlet 200.000 kr., må de lukke pga. corona-krisen. Så skal vi ikke hjælpe dem sammen?

Digtspillekort, drømmebøger
1. april 2020

I anledning af udstillingen DRØMMEBØGER på Den Sorte Diamant er der open call til at indsende digte eller korte prosatekster til forlaget Ekbátanas bidrag på udstillingen. Deadline 30. april.

På Jupiter findes fortiden ikke, 2. oplag, Søren R. Fauth, Frej Rosenstjerne
22. februar 2020

På under tre måneder er hele første oplag af På Jupiter findes fortiden ikke udsolgt, og 2. oplag er nu på vej. Det er da også en helt særlig udgivelse med digte af Søren R. Fauth og håndindlagte fotografier af fotograf Frej Rosenstjerne.

Christel Sunesen, forlaget Ekbátana, Lille bogdag, Mikrofest
12. februar 2020

I Vangsgaards Antikvariat kan du høre forlægger Christel Sunesen fortælle om forlaget Ekbátana, Lille Bogdag, Mikrofest – og i det hele taget store bøger fra små forlag.

Café pyt, release, afstande over vand, Jens peter kaj Jensen, fiskesvær
10. februar 2020

D. 6. marts udkommer Jens Peter Kaj Jensens samtidsroman AFSTANDE OVER VAND. Det fejrer vi med en release på Café Pyt, hvor der vil være snacks, drinks, oplæsning af forfatteren og almen hygge.

Kulturen på p1, Mikrofest, Ekbátana, Christel Sunesen
Christel Sunesen, de små forlag, Ekbátana, fredensborg bibliotek
Christel Sunesen, forlaget Ekbátana,
24. oktober 2019

Ekbátana deltager igen i år på BogForum sammen med en masse andre mikroforlag. Kom forbi og få en snak, gode tilbud, oplæsninger, bobler etc.!

21. september 2019

Frederiksborg Amts Avis har interviewet forlægger Christel Sunesen og forfatter og musiker Lars Emil Foder om deres forhold i anledning af litteraturfestivalen Ordet er løs. De mødtes i Hillerød for 20 år siden, hvor de sammen startede en digterklub, og resten er, som man siger, historie.

Tekst fra 3.