hud så blød
Dina: hud så blød

179,00 kr.

Overbevisende og stilsikker poesidebut – Information

Klangfuldt, hypnotisk hvirvlende rundt om sig selv, som en rundtosset trylleremse – Weekendavisen

Debutdigtsamling af Dina (f. 1996), en bemærkelsesværdig ny stemme i dansk poesi, der forener konkretistisk prægnans med surrealistisk sanselighed.

Udg.dato: 29.04.2022
Antal sider: 64, hæftet

Forlægger Christel Sunesens læsning i serien REPREMIERE:

“2. bog i Repremiere er debutdigtsamlingen “hud så blød” af Dina. Den udkom I 2022 på Asger Schnacks forlag, og dens vide sider spejler smukt digtsamlingens vidde – her er plads til mennesker! Ord fletter sig ind og ud af hinanden i konstant nye betydninger, der skal læses langsomt, der skal læses hurtigt, der skal læses højt.

Og prosadigtene er vilde, her er selv genbrugsstationen og gødningsbillen poetiske – vidste du fx at gødningsbillen bruger Mælkevejen som vejviser? Brug “hud så blød” som vejviser, og du er sikker på at fare både ømt og skønt vild.

I Information skrev Erik Skyum Nielsen så flot, at det er en “overbevisende og stilsikker debut (…), som kalder på opmærksom og lydhør (op)læsning”. Ja!

OM REPREMIERE: Jeg genlæser eller nylæser bøger udgivet på Asger Schnacks Forlag, som jeg har overtaget på Ekbátana 1. januar 2023. Følg med og bliv opdateret på de litterære skatte, og få tilbud på bøgerne i deres repremiereuge. Hav tålmodighed, det kan godt tage lidt tid, før jeg har læst de mange gode bøger.”