Godsbanen, Aarhus, Christel Sunesen, Viggo Bjerring, Carsten Rene Nielsen, Cecilie Lolk Hjort
24. oktober 2017
Forlaget besøger Godsbanen i Aarhus

D. 9. november indtager Forlaget Ekbátana Aarhus i form af en oplæsning med tre af forlagets aktuelle forfattere: Viggo Bjerring, Cecilie Lolk Hjort & Carsten René Nielsen. Inden oplæsningen på Godsbanen vil Christel Sunesen fra Ekbátana fortælle lidt om arbejdet med de tre forfatteres bøger og give et indblik i den vildtvoksende “mikroforlagsverden”. Det er hos Aarhus Litteraturcenter på Godsbanen i Vogn 1, og der er gratis entré.

Viggo Bjerring

læser op fra sin surrealistiske kortroman QWERTY (2016), som handler om livet på et stort forlag. Bogen har begejstret anmelderne med ord som ”genistreg” og ”underholdning i topklasse”. Viggo Bjerring (f. 1981) debuterede i 2016 med kortprosa- og novellesamlingen Balancekatten.

Cecilie Lolk Hjort

læser op fra sit poetiske leksikon Sputnik 2 (2016) om alt fra nougatmus over elskegopler til professorterninger med anmelderroser som ”fabelagtig” og ”dybt underholdende”. Cecilie Lolk Hjort (f. 1984) debuterede i 2006 med brevsamlingen Små eksplosioner – Breve fra Josef.

Carsten René Nielsen

læser op fra sin prosadigtsamling Enogfyrre ting (2017), som fremstiller 41 ting fra vores hverdag på en meget lidt hverdagsagtig måde. Anmelderne har bl.a. kaldt den ”en overdådig, mesterlig, veludført særhed” og ”virtuos og effektiv, vitalt humoristisk”. Carsten René Nielsen (f. 1966) debuterede i 1989, og hans digte er oversat til flere sprog.

Info: Torsdag d. 9. november, kl. 19. Godsbanen, Vogn 1
Arrangementet er støttet af Statens Kunstfond. Læs mere om arrangementet her.