kunstudstilling med bogen Natatlas, Natatlas, Lars Emil Foder, L.E.F. & De Langsomme Lyn, Rakel Thorning-Vater, Hillerød Bibliotek
7. august 2014
Udstilling af L.E.F. & De Langsomme Lyns Natatlas

I anledning af New Note Festival, hvor L.E.F. & De Langsomme Lyn spiller d. 9. august, har Hillerød Bibliotek i samarbejde med forlaget, Lars Emil Foder og billedkunstner Rakel Thorning-Vater lavet en kunstudstilling med bogen Natatlas. Den kan besøges fra d. 6.-9. august. Gratis adgang. Læs mere og se nogle billeder fra udstillingen her.

Kunstudstilling med bogen Natatlas

Det er ikke kun høresansen, der bringes i spil, når musikfestivalen New Note i næste uge indtager Hillerød. Igen i år laver Hillerød Bibliotek en udstilling, der viser, hvordan musikken hænger sammen med andre kunstarter som litteratur og kunst.

Det er Lars Emil Foder fra bandet L.E.F. & De Langsomme Lyn og kunstneren Rakel Thorning-Vater, der har skabt udstillingen ”Natatlas”. Titlen refererer til det ep-album, som Lars Emil Foder udgav med sit band sidste år. Og på udstillingen kan man opleve, hvordan albummet forvandles til en totalinstallation, hvor musik blandes med digte, store grafiske billeder og fysiske objekter, som de to partnere har fundet rundt omkring i byen.

”Det er en rigtig spændende udstilling, for bandet har valgt at gå imod strømmen af digitale udgivelser og har i stedet udgivet en cd, hvor der følger en bog med, så man gennem musik, sangtekster, digte og collager får en helhedsoplevelse og et sjældent indblik i musikernes kreative proces,” siger bibliotekets kulturformidler, Karen Elsebeth Jensen.

Fri adgang og koncert

Der er fri adgang til udstillingen på Hillerød Bibliotek i hele festivalperioden, mandag-fredag kl. 10-19, lørdag kl. 10-16.

L.E.F. & De Langsomme Lyn spiller koncert lørdag d. 9. august kl. 15 i Truckhallen på Klaverfabrikken. Fri entre. Koncerten er en del af lørdagens musikprogram, som præsenteres i et samarbejde mellem Hillerød Bibliotek og New Note Festival.

Læs mere om og bestil Natatlas-bogen her og Natatlas-plakaterne her. Al grafik af Rakel Thorning-Vater, al tekst og sange af Lars Emil Foder og musik af hans band L.E.F. & De Langsomme Lyn.

 vinduebog Atlas, baggrund bog regnbue v+ªsen brand stuen sten nat Kort over Natatlas, finalfoto

Fotokredit: Rakel Thorning-Vater