Hillerøds uendelige historier, anders greis, rakel thorning-vater, forlaget ekbátana, release for hillerøds uendelige historier
14. oktober 2016
Release for Hillerøds uendelige historier

D. 28. oktober holder vi release for Hillerøds uendelige historier, som er et portræt af Hillerød-egnen i sange, historier og fotografier. Release til litteraturfestivalen Ordet er løs, hvor De Uendelige Historier giver en koncert.
Release for Hillerøds uendelige historier

Ordet er Løs er tilbage med endnu en forrygende litteraturfestival! Årets tema er litteratur og skæbner, hvor livet sættes på spil. Fredag d. 28. oktober kan du opleve en koncert med sangskriver-duoen De Uendelige Historier, som samtidig fejrer release på deres nye bog- og cd udgivelse, Hillerøds uendelige historier. Koncerten arrangeres af Klaverfabrikken og afholdes i Byrådssalen på Hillerød Rådhus.

8 sange og en bog

I 2015 drog de to sangskrivere, Anders Greis og Nana Schwartzlose ud i Hillerød på jagt efter gode historier. De mødte et hav af mennesker, hvoraf otte personer satsede alt på et bræt, og fortalte deres personlige livshistorier. Det er der kommet otte sange og en bogudgivelse ud af, som præsenteres til Ordet er Løs.

Smukke rammer

Klaverfabrikken har valgt Hillerød Kommunes byrådssal som scene for aftenens koncert. Her vendes alt på hovedet, når Hillerøds egne borgere er i centrum, og moderne skjaldefortællinger præsenteres i et af byens mest historiske rum.

Release for Hillerøds uendelige historier:
Hvornår: 28. oktober 19.30-21.30
Hvor: Byrådssalen på Hillerød Rådhus, Trollemindesalle 27, 3400 Hillerød.
Entre: 50 kr.

Læs mere og køb bog og cd her.

Læs mere: https://www.facebook.com/events/212592792491309/