release for qwerty, Viggo Bjerring, qwerty
4. november 2016
Release for QWERTY d. 19. november

Kortromanen QWERTY af Viggo Bjerring bliver fejret med prærelease til Boghandel, skifter d. 5. november & til en vaskeægte release d. 19. november i Galthea Kælderen. Vi håber sådan at se jer til begge festligheder! Vi garanterer gode ord, mennesker & priser ♥

Release for QWERTY

GALATHEA KÆLDEREN, Kompagnistræde 33, 1208 København
D. 19. november kl. 14-17. Viggo læser op, signering, drikke & spiseligt.

Om QWERTY

QWERTY er navnet på det tastatur, vi alle bruger – dannet af de første seks bogstaver fra venstre. Og netop tastaturet har en af hovedrollerne i Viggo Bjerrings kortroman.

Den unge hovedperson er netop blevet ansat som redaktør på et stort forlag. Her kappes de dynamiske og altid overarbejdende redaktører om at gøre Chefen begejstret under forlagets motto: Bogen af i morgen skal være bedre end bogen af i går! Men livet på den moderne arbejdsplads er ikke så poleret og effektivt, som det ser ud til, og alt, der før forekom fast og solidt, smuldrer mellem fingrene på den unge redaktør. Han stilles over for afgørende moralske spørgsmål, og snart ligner forlaget slet ikke et forlag, men et surrealistisk mareridt. En medrivende, magisk og begavet roman.

FORUDBESTIL HER

Omslag: Ra Ki El