På Jupiter findes fortiden ikke, 2. oplag, Søren R. Fauth, Frej Rosenstjerne
22. februar 2020
2. oplag af På Jupiter findes fortiden ikke

På under tre måneder er hele første oplag af På Jupiter findes fortiden ikke udsolgt, og 2. oplag er nu på vej. Det er da også en helt særlig udgivelse med digte af Søren R. Fauth og håndindlagte fotografier af fotograf Frej Rosenstjerne.

2. oplag af På Jupiter findes fortiden ikke

Vi er i fuld gang med at få trykt et nyt oplag, og det kommer ca. d. 7. marts. Det tager lidt tid, da vi skal have trykt 2.400 fotografier særskilt og sætte dem ind med hånden i fotohjørner – i alt 9.600 fotohjørner …

Første oplag printede fotografen Frej Rosenstjerne selv på sin printer, og det tog 3 minutter pr. foto – altså i alt ca. 400 timer. Selvom det gav en helt unik fortælling, har vi nu alligevel til 2. oplag besluttet at få Billedbutikken til at trykke fotografierne, og de kan klare det fra dag til dag!

Biblioteksvenlig udgave

Vi har også en biblioteksvenlig udgave, hvor fotografierne er indsat med dobbeltklæbende tape. Ved bestilling af denne kontakt enten forlaget direkte på forlaget@ekbatana.dk eller bestil via iMusic som bibliotek.

Samlet eller samlesæt?

Du kan både bestille På Jupiter findes fortiden ikke samlet, eller du kan købe en lidt billigere version, hvor fotografier og fotohjørner ligger løst i. Du kan se en video her af, hvordan du spiller den. Køb her:

Samlet version: På Jupiter findes fortiden ikke

Samlesæt: På Jupiter findes fortiden ikke