igennem landskaber
Ann Linn Palm Hansen: Igennem landskaber

199,00 kr.

En lille, mirakuløs bog – Weekendavisen

Igennem landskaber er Ann Linn Palm Hansens skønlitterære debut.

Udg.dato: 11.03.2021
Antal sider: 156, hæftet

Forlægger Christel Sunesens læsning i serien REPREMIERE:

“Ann Linn Palm Hansens roman “Igennem landskaber” udkom i 2021 på Asger Schnacks Forlag. Ann Linn er billedkunstner, og bogen er hendes skønlitterære debut – og wow! Den er fuld af overraskende forbindelser: en trappeopgang som et sugerør, håret der i en henrettelse står til alle sider, månen der er bleg som bar hud første sommerdag. Du får et andet forhold til farver efter at have læst “Igennem landskaber”. Okseblodsrød, iltrig lilla, lysende euforisk lilla, en ligegyldig gul, lysere turkis, mellemturkis, petroleumsturkis og blå, masser af blå, ligesom omslaget, farver så nuancerede, et liv i farver.

Man kan kalde det en kunstnerroman og en slags grundforskning i farver i tekst. Den fik 5 hjerter i Politiken, og i Weekendavisen skrev Linea Maja Ernst: “En lille, mirakuløs bog (…) en eftertænksom kunstnerroman, der føles som at læse sin geniale vens dagbog”.

OM REPREMIERE: Jeg genlæser eller nylæser bøger udgivet på Asger Schnacks Forlag, som jeg har overtaget på Ekbátana 1. januar 2023. Følg med og bliv opdateret på de litterære skatte, og få tilbud på bøgerne i deres repremiereuge. Hav tålmodighed, det kan godt tage lidt tid, før jeg har læst de mange gode bøger.”