Tilbud
Cirkel for cirkel_forside
Ann Linn Palm Hansen: Cirkel for cirkel

179,00 kr.

Cirkel for cirkel udkommer 31. maj 2024. 136 sider, hæftet, inkl. 7 originale tegninger. Forudbestil med rabat her, og få bogen leveret på udgivelsesdagen.

Cirkel for cirkel er en roman, der går gennem personlige og kunstneriske landskaber. Rummer syv originale tegninger af Ann Linn Palm Hansen.

Om Ann Linn Palm Hansen

Ann Linn Palm Hansen (f. 1984) er uddannet fra Designskolen Kolding og Design Academy Eindhoven. Hun udgav i 2019 (Shape, Color) Riso I og debuterede skønlitterært i 2021 med kunstnerromanen Igennem landskaber. Læs mere om hendes virke her.

Skrevet om Igennem landskaber

♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎ “Farvestærk roman (…) Der er grund til at følge både hendes ord- og billedkunst opmærksomt” – Politiken

“En lille, mirakuløs bog”- Weekendavisen 

Uddrag fra Cirkel for cirkel

Hvis du spurgte mig om, hvad jeg lavede i går;

så sank jeg dagen,

eller den sank mig.

Dag som vand, der synkes af blødt, lyserødt ganesvælg, i en automatisk aktivering, når vandet udfylder mundens hulrum, deraf dagen og dens evne til at have hobet sig op i en sådan mængde, at de udspilede kinder må synke, og du har brug for at trække vejret og lade næseborenes udspilethed antage en ”normal”.

Jeg ved, at dagen foregik i en cirkulerende bevægelse: noget, der insisterede og blev ved, som at tegne med en kuglepen, imens du taler med nogen, og dine hænder uhæmmet formulerer sig på det hvide papir ved siden af som den underliggende tekst til den egentlige samtale eller en dårlig tysk dubbing på filmen.

Den blå kuglepennestreg bliver til kvadrater, opdelt med et kryds og et tag, der bliver til et hus, og du vil tegne det hele ud i en linje uden at løfte kuglepennen eller lade streger løbe det samme sted to gange.

Pigen med hestehalen, der løb rundt om Søerne. Og hestehalens spids, der altid bevæger sig i et uendelighedstegn. Cirkle op og ned og tilbage.

Hårets fald i løb er sådan.

En tyngdelov i bevægelse, der sker.