Cecilie Lolk Hjort: Wunderkammer

Wunderkammer er en poetisk udstilling, som er legende, sjov, underfundig og bestemt ikke 1:1. En udstilling, som sætter både børns og voksnes tanker i gang.

I anledning af sine poetiske leksika har Cecilie Lolk Hjort lavet en poetisk udstilling, et wunderkammer, som ligesom teksterne er legende, sjov og underfundig og bestemt ikke 1:1. En udstilling, som sætter både børns og voksnes tanker i gang.

Udstillingen er baseret på Cecilie Lolk Hjorts poetiske leksika Noahs ark (2010, Forlaget Nulpunkt) og Sputnik 2 (2016, Forlaget Ekbátana) og er lavet over udvalgte opslagsord, bl.a. Laika, Møl, Baby, Vækkeur og Professorterning.

Hver udstillingsgenstand er beskrevet med et digt fra en af bøgerne. Nogle genstande er skabt af forfatteren, men de fleste er readymades hentet i butikker som Søstrene Grene, Flying Tiger og Amazon. Hunden ”My Little Laika”, som også findes på forsiden af Sputnik 2, er skabt af Mari Kasurinen. Udstillingen kan fås i en lille pakke med 6 objekter (uden My Little Laika) og en stor med 12 objekter.

Download info om udstillingen og priser her: 

[download id=”1212″]

Kontakt forlaget for bestilling på: forlaget@ekbatana.dk

KALENDER 2017 (opdateres løbende)
3.-4. juni: Lille Bogdag, Den Frie Udstilling, KBH Ø
19. juli-17. august: Hørsholm Bibliotek
13. nov.-3. december: Dokk1, Aarhus