Natatlas, Lars Emil Foder, L.E.F. & De Langsomme Lyn
Natatlas, Lars Emil Foder, L.E.F. & De Langsomme Lyn, Rakel Thorning-VaterNatatlas, Lars Emil Foder, L.E.F. & De Langsomme Lyn, Rakel Thorning-VaterNatatlas, Lars Emil Foder, L.E.F. & De Langsomme Lyn, Rakel Thorning-VaterNatatlas, rakel-thorning-vater, Lars Emil Foder, L.E.F. & De Langsomme LynNatatlas, rakel-thorning-vater, Lars Emil Foder, L.E.F. & De Langsomme LynNatatlas, Lars Emil Foder, L.E.F. & De Langsomme Lyn, red needles
Lars Emil Foder: Natatlas

179,95 kr.

Ikke på lager

UDSOLGT. Ep-bogen Natatlas er en ep med 6 numre af bandet L.E.F. & De Langsomme Lyn og en helt unik digtsamling med Lars Emil Foders (L.E.F.) digte, cutups og sangtekster samt grafik på alle sider og indlagte genstande.

Litteratursiden: “Helhedsoplevelsen er stærk og næsten magisk stemt.”

Kulturkapellet:  “Natatlas fremstår som en smuk, prægnant og helt naturlig vision, der giver håb om at andre lige så originale kunstnere vil følge trop og give deres bud på en æstetisk totaloplevelse.”

Undertoner: “Som en forsinket julegave og poetisk fuckfinger til disse moderne tider, hvor både cd’en og papirbogens eksistens er truet, lander ‘ep-bogen’ Natatlas solidt og lækkert i hænderne, og hvilken fryd!”

Bogen Natatlas

Natatlas er et tværkunstnerisk værk med musik, digte, cutups og grafik i én stor smeltedigel, som både har kant, dybde og verdensnærhed. Al grafik er skabt af Rakel Thorning-Vater i samarbejde med Lars Emil Foder og forlægger Christel Sunesen. Rakel Thorning-Vater har bl.a. brugt sin oldemors påklædningsfigurer og drysset Neskaffe ud over scanneren i sin karakteristiske collagestil. Indlagt i bogen er en fjer og en guitarstrengepakke med digtet “Han stemmer sin guitar“. Hvert eksemplar er unikt og har været igennem bagmændenes hænder.

Ep’en Natatlas

De seks numre på ep’en spænder vidt: fra elektroniske beats til folkede ballader, bundet sammen af det lyriske tekstunivers, Lars Emil Foders dybe bas og de lyse korklange. Bandet består foruden Lars Emil Foder af Anders Stig Møller, Katrine Muff Enevoldsen og Peter Albrechtsen. Ligesom musikken trækker bogen modtageren ind i et skævt og sanseligt univers af billeder og ord, som både inviterer læseren indenfor, underholder og provokerer. Du kan lytte til musikken her og købe den til download på iTunes her.

Cd: 6 numre a 29 min.
Sider: 60 (grafik på alle sider)
Sprog: Dansk
Udgivet: 05-07-2013
ISBN: 978-87-995899-0-6
Indbinding: Paperback