Viggo Bjerring, QWERTY
Viggo Bjerring, QWERTY, kortroman
Viggo Bjerring: QWERTY

129,00 kr.

QWERTY er navnet på det tastatur, vi alle bruger – dannet af de første seks bogstaver fra venstre. Og netop tastaturet har en af hovedrollerne i Viggo Bjerrings kortroman. Romanen blev nomineret til Dansk Skønlitterære Forfatteres nye pris, Den svære Toer 2017.

Kristian Bang Foss: “Tjek den ud. Viggo Bjerring skriver klogt og sjovt og sikkert”

Modspor: ★★★★★★
“Bjerring har begået en genistreg af en kortroman. Det er rasende vellykket håndværk.”

Litteratursiden: “Den surrealistiske og stilsikre kortroman, som undersøger livet på et forlag og tastaturets kraft, er en velskrevet og tankevækkende fortælling”

Kulturkapellet: “QWERTY er virkelig veloplagt fortalt, godt skrevet og så er dens leg med både form, men måske især med indholdet noget der vil tiltale alle litteraturelskere som fornøjer sig med postmoderne, absurde og kafka’ske tekster.”

Lektørudtalelse: “Vellykket kortroman med fine litterære kvaliteter. En interessant læseoplevelse for læsere af ny dansk litteratur og også velegnet til litteraturanalyse på gymnasieniveau.”

Bogblogger.dk: “Det er underholdning i topklasse. Bestemt en anbefalelsesværdig bog, som både er innovativ, humoristisk og begavet.”

QWERTY

Den unge hovedperson er netop blevet ansat som redaktør på et stort forlag. Her kappes de dynamiske og altid overarbejdende redaktører om at gøre Chefen begejstret under forlagets motto: Bogen af i morgen skal være bedre end bogen af i går! 

Men livet på den moderne arbejdsplads er ikke så poleret og effektivt, som det ser ud til, og alt, der før forekom fast og solidt, smuldrer mellem fingrene på den unge redaktør. Han stilles over for afgørende moralske spørgsmål, og snart ligner forlaget slet ikke et forlag, men et surrealistisk mareridt. En medrivende, magisk og begavet roman.

Viggo Bjerring debuterede i 2016 på forlaget Spring med novellesamlingen Balancekatten.

Sideantal: 64
Udgivelsesår: 2016
Udgave: 1./2.
Sprog: Dansk
Indbinding: Hæftet

Sort eller hvid? – Skrivemaskine- eller Mac-udgaven?

Hvis du gerne specifikt vil have den sorte eller hvide udgave, så skriv det i kommentarfeltet ved ordrebestilling. Hvis du intet skriver, afsender vi den sorte version, så længe lager haves.