forfatteren, christel Sunesen, Lille Bogdag
22. maj 2017
Interview med forlagsejer Christel Sunesen i Forfatteren

Christel Sunesen, ejer af forlaget Ekbátana, er blevet interviewet af Dansk Forfatterforenings blad, Forfatteren, om de små forlag i anledning af litteraturfestivalen Lille Bogdag, som hun er med til at arrangere.

Forfatteren: Vindue til de små forlag (uddrag)

“Hvad er helt særligt for Lille Bogdag?
Her møder læserne seriøse forlæggere med virkelig gode udgivelser, og ca. 40 forlag og syv tidsskrifter deltager. Publikum kan også høre oplæsninger og samtaler med over 40 både nye og etablerede forfattere.

Det er vigtigt for os, at publikum ser det bedste af det bedste. Det skylder vi dem, når de er
modige nok til at åbne sig for det hav af usædvanlig litteratur. Vi ønsker at give nogle nede-på-jorden rammer for litteraturen, og det har både publikum, forlagene og forfatterne
taget rigtig godt imod. Vi sætter ikke litteraturen op på en piedestal, hvor det hele er højlitterært og for et lille, snævert publikum. Vi kalder det også for de små forlags fest.”

Læs hele interviewet her.

Lille Bogdag er en nonprofit-litteraturfestival for de små forlag. I år afholdes festivalen i samarbejde med boghandlen Minus1 og foregår d. 3. og 4. juni i underetagen af Den Frie Udstillingsbygning, Oslo Plads 1, København Ø.

www.lillebogdag.dk