Lille bogdag, Lille Bogdag i den frie
12. maj 2017
Lille Bogdag 2017 i Den Frie, Kbh K

Christel Sunesen fra forlaget er med til at arrangere Lille Bogdag i Den Frie – to sommerdage midt i København, hvor vi fejrer alle de fantastiske bøger, der i disse år ser dagens lys på mindre, danske kvalitetsforlag. 47 forlag og tidsskrifter og over 50 optrædende forfattere. 

Store navne og knalddygtige debutantanter

Lille Bogdag vender tilbage efter de sidste to års succes, men nu i nye rammer, nyt tidspunkt og med endnu flere forlag. På scenen kan du bl.a. opleve Ida Marie Hede, Jacob Skyggebjerg, T.S. Høeg & Iben Mondrup. Og masser af knalddygtige debutanter, sangeren Katinka, en finne, der går under navnet Den Henrik Ibsen, og alt muligt andet uforudsigeligt og smukt.

Lille Bogdag i Den Frie

Lille Bogdag bliver to sommerdage midt i København, omgivet af Den Frie Udstillings smukke, grønne have. Festivalen er en uformel hyldest til alle de fantastiske bøger, der i disse år ser dagens lys på mindre, danske kvalitetsforlag. Slæng dig i haven, mød de fleste af de mindre, uafhængige danske skønlitterære forlag, køb bøger, hør oplæsninger og samtaler med bøgernes bagmænd – forfattere, oversættere, forlæggere osv. – drik en bajer, glo på en sky, lyt til en historie og hils på en bog.

En uformel hyldest til de små forlag

Lille Bogdag er en uformel hyldest til alle de fantastiske bøger, der i disse år ser dagens lys på mindre, danske kvalitetsforlag. Slæng dig i haven, mød de fleste af de mindre, uafhængige danske skønlitterære forlag, køb bøger, hør oplæsninger og samtaler med bøgernes bagmænd – forfattere, oversættere, forlæggere osv. – drik en bajer, glo på en sky, lyt til en historie og hils på en bog.

Ekbátana har Lars Emil Foder, Viggo Bjerring og Iben Mondrup på scenen

Den Frie Udstilling, Oslo Plads 1, 2100 KBH Ø, d. 3.-4. juni 2017. Lørdag kl. 12-19.30. Søndag kl. 12-18.30.

Følg os her:
Facebook
Lille Bogdag