Information, annonce asger schnacks forlag
30. december 2022
Fra Asger Schnacks Forlag til Ekbátana

“Det er nu, det sker!” Sådan skrev Asger til mig, da vi for nylig gik i gang med den helt konkrete overførsel af bøger fra Asger Schnacks Forlag til Ekbátana. For ca. halvandet år siden ringede Asger til mig og spurgte, om jeg ville overtage hans forlag, da han ville gå på “forlagspension” og sikre bøgerne for fremtiden. Det er uden tvivl det mest overvældende opkald, jeg nogensinde har fået.

Hvis du havde fortalt det til teenage-Christel, som allerede dengang med stor begejstring læste både Asgers egne bøger og hans forlags udgivelser, ville hun ikke have troet dig. Det var naturligvis et meget nemt spørgsmål at svare jublende ja til.

Asger Schnacks Forlag har haft så afgørende betydning for dansk litteratur gennem årtier, og jeg går til arbejdet med sprudlende glæde og den allerstørste respekt.

Alle titler fra Asger Schnacks Forlag, som har været tilgængelige hos boghandlerne, vil fortsat kunne købes/bestilles i enhver (net)boghandel fra begyndelsen af januar og på Ekbátanas hjemmeside.
Det er nu, det sker!

Rigtig godt nytår til alle og tak for et smukt bogår & stort tak til dig, Asger, for tilliden.

Kh Christel

Fotokredit: Frej Rosenstjerne