Café pyt, release, afstande over vand, Jens peter kaj Jensen, fiskesvær
10. februar 2020
Release for Afstande over vand på Café Pyt

D. 6. marts udkommer Jens Peter Kaj Jensens samtidsroman AFSTANDE OVER VAND. Det fejrer vi med en release på Café Pyt, hvor der vil være snacks, drinks, oplæsning af forfatteren og almen hygge.

Kom med til release

Kom og fejr Jens Peter Kaj Jensens roman AFSTANDE OVER VAND. Oplæsning af forfatteren, som kommer helt fra Madrid, gratis drikke, generel festivitas – og naturligvis tilbud på bogen. Vi glæder os til at se dig & fejre det 370 siders storværk!

PROGRAM

17.30 Hej & skål
18.00 Oplæsning & snak
18.30 Mere snak & fest

OM AFSTANDE OVER VAND

Efter mange år som succesrig erhvervsmand i Boston vender Tom hjem til sin hensygnende fødeby, Lille Fuglede på Vestsjælland. Her på egnen er jernbanen lukket for længst, og skraldemanden kommer kun hver anden uge.

Tom har en ambitiøs plan for hele regionens udvikling – et grønt og kulturelt vækstcentrum. Til at begynde med går det som en drøm, trods savnet af børnene på den anden side af oceanet. Snart viser byen sig dog fra sin mørkere side, og Tom må kæmpe med sig selv, sin fortid og egnens magthierarkier.

AFSTANDE OVER VAND indfanger på eksemplarisk vis Danmark i både sine helt mørke og lyse afkroge og tegner et skarpt portræt af den idealistiske Tom og resten af egnens karakterer som ejendomsmægleren Store Mogens og originalen Reinar-mundtøj. En både sjov, rørende og dyster roman med højspændt socialt drama og poetiske skildringer af udkantsdanmark.

JENS PETER KAJ JENSEN

Jens Peter Kaj jensen er født i 1965, uddannet fra Forfatterskolen i 2007 og cand.phil. i filosofi. Debuterede i 2007 med romanen Sofa og har bl.a. udgivet novellesamlingen Kig på damen i 2010 og romanen Celeste i 2013. Som romanens hovedperson er Jens selv af fiskerslægt og har i kortere perioder arbejdet som fisker på Tissø ved Lille Fuglede. Fra 2011 bosat i Madrid.

Pris 299 kr., releasetilbud 225 kr.

LÆS MERE HER: https://www.facebook.com/events/995430364166862/

PS: Snacks er ikke bare snacks – det er fiskesvær! Hovedpersonen Toms store erhvervssucces, som vi har opdrevet hos et lille engelsk firma. Glæd jer – de smager faktisk godt!

Café Pyt, Borgbjergsvej 52, 2450 Sydhavn. Fri entre. Fredag d. 6. marts kl. 17.30-19.00