Forside, jeg vender mig om og ser
Lærke Posselt Jeg vender mig om og serLærke Posselt jeg vender mig om og ser
Søren R. Fauth & Lærke Posselt: Jeg vender mig om og ser

199,00 kr.

Digte og fotografier. 76 s. 199 kr. Hæftet. Udkommer 10. november 2023.

vidunderligt minimalistisk duet (…) en smuk udgivelse, der i al sin prunkløshed gør en forskel – Jens Carl Sanderhoff, POV. International

Jeg vender mig om og ser er en fællesudgivelse med digte af Søren R. Fauth og fotografier af Lærke Posselt. Her insisteres i ord og billeder på det stille, nærværende og reflekterende blik. I midten står mennesket og naturen, kærligheden og sorgen, fortiden og fremtiden, det nære og det fjerne: du og jeg.

I klitterne
skriver du
står vilde stedmoderblomster

knasende rent sengetøj
den duftende hede og havet
der bruser udenfor

jeg finder en klippe i en vig
lidt uden for Almuñecar
springer fra fire meter ned i det glasklare vand

min penis blafrer i vinden

Se deres fællesudstilling NÅR VERDEN LÆNER SIG FREM på Sophienholm fra d. 14.10-12.11.2023. Her kan bogen også købes.

SØREN R. FAUTH (f. 1971) debuterede i 2013 med langdigtet Universet er slidt og har siden udgivet en lang række digtsamlinger, bl.a. Digt om døden og senest Dagene, drømmene. På Ekbátana har han tidligere udgivet digtsamlingen På Jupiter findes fortiden ikke med fotografier af Frej Rosenstjerne. Har derudover oversat en række bøger fra tysk, senest Thomas Bernhards Forstyrrelse. I 2021 modtog han Jan Sonnergaards mindelegat for sit arbejde.

LÆRKE POSSELT (f. 1984) er fotograf og billedkunstner. Hun har modtaget adskillige priser, herunder bl.a. World Press Photo, Pictures of the Year international og Kronprinsparrets Stjernedryspris. Hendes værker har været udstillet i bl.a. Øksnehallen, på Fotografisk Center, Holstebro Kunstmuseum, Kunsthal Charlottenborg, Willumsens Museum og Kvindemuseet (nu: KØN).

Udgivelsen er støttet af Statens Kunstfond.