Tekst fra 3.
20. september 2019
Tekst fra 3. – et skrivefællesskab

I samarbejde med forlægger Rikke Oberlin Flarup (Arkiv for Detaljer) og forfatter og musiker Lars Emil Foder åbner vi skrivefællesskabet Tekst fra 3. med opstart i slutningen af oktober.

Efteråret 2019 – Tekst fra 3.

TEKST FRA 3. er et skrivefællesskab, der begyndte i vinteren 2018 i Poesiens Hus (”Poesien er i huset”) og nu flytter til forlaget Korridors stemningsfulde lokaler, som ligger på 3. sal i et gammelt baghus i indre København.

Holdet er åbent for nye medlemmer, og fra den 29. oktober til og med d. 28. januar vil vi mødes hver tirsdag aften (med undtagelse af d. 24. og 31. december). Du kan lige være begyndt at skrive, du kan have skrevet i mange år, du kan være digter, sangskriver, slammer – bare du har lyst til at være med i et fællesskab om skrift, er du velkommen hos TEKST FRA 3.

Her har vi poesien som omdrejningspunkt: digte, sange, talte ord, lyrisk prosa, formeksperimenter. Osv! Allehånde sjove, skrøbelige, levende, underlige og vidunderlige påfund.

Hver gang vil der være en workshop med en af de tre undervisere og tovholdere: Lars Emil Foder, forfatter og musiker, Rikke Oberlin Flarup, forfatter og forlægger, og Christel Sunesen, forlægger og redaktør. Derudover vil 2 gæstelærere komme og give deres vinkel på poesien, det at skrive og give feedback på deltagernes materiale.

Ønsket er at skabe et sammenhold omkring et lyrisk arbejdsrum, hvor man kan mødes, udveksle tanker, skrive, læse op for hinanden og løbende give kritik på hinandens arbejde. I hyggelige, uformelle – og mest af alt: poetiske – rammer. Et fællesskab der inspirerer den enkelte, giver mod til at fremføre dine tekster over for andre og hjælper med at virkeliggøre dine tekster.

Forløbet vil blive afrundet med et fælles oplæsningsarrangement og udgivelse. Alt sammen udformet på en måde, som skrivefællesskabet kommer frem til i fællesskab.

Hvad får du på Tekst fra 3.?

Der er 15 pladser på holdet. Pris for deltagelse er 2.795 kr., og for studerende/ledige er der 25 % rabat: 2.095 kr. Og for det får man altså:

  • Adgang til et ugentligt skrivefællesskab (12 tirsdage i alt) med 3 skiftende undervisere
  • 2 gæstelærere
  • Fast mulighed for feedback og idéudvikling
  • Afsluttende arrangement og udgivelse

Endelig tilmelding skal ske senest den 22. oktober til rikke@arkivfordetaljer.dk

Om Christel Sunesen

Christel er cand.mag. i dansk og BA i retorik. Hun står bag mikroforlaget Ekbátana, som udgiver ny dansk litteratur, meget gerne genrelegende. Hun er med i forskningsgruppen Copenhagen Studies in Genre, Københavns Universitet, og underviser i forskellige sammenhænge i lyrik, redigering og godt sprog. Derudover er hun medstifter og arrangør af litteraturfestivalen Lille Bogdag og medstifter af den kommende onlineboghandel Mikrofest.

Om Lars Emil Foder

Lars Emil er forfatter, sangskriver, musiker og uddannet i filosofi. Han underviser i lyrik og sangskrivning på Den Rytmiske Højskole og har holdt mange skriveworkshops rundt om i landet. Han har udgivet den tværkunstneriske ep-bog Natatlas(2013) med sit band L.F.F. & De Langsomme Lyn og prosasamlingen Fabelagtigheder(2018) og været redaktør på bl.a. lyrikantologien OEHL#1 – den poet har pels (2014) og Mikrofest (2018).Derudover er han medstifter og arrangør af litteraturfestivalen Lille Bogdag og medstifter af den kommende onlineboghandel Mikrofest.

Om Rikke Oberlin Flarup

Rikke er forfatter, daglig leder af Poesiens Hus og cand.mag. i Visuel Kultur. Hun står bag forlaget Arkiv for Detaljer, der udgiver dansk og nordisk litteratur samt tværæstetiske værker. Hun underviser i at håndlave notesbøger og i manuskriptudvikling. Derudover har hun udgivet ungdomsromanen Telefontesten(Vild Maskine 2018), er en del af digtkoncerten Månelandinger sammen med musiker Maja Gry Brøns og forfatter Shekufe Tadayoni Heiberg og er medarrangør af litteraturfestivalen Lille Bogdag.

Praktisk info

Tid & sted:
Hver tirsdag kl. 19-21 på forlaget Korridor, Ahlefeldtgade 21B, 3., 1359 KBH K

Periode:
Tirsdag d. 29/10 – tirsdag d. 28/1 (i alt 12 gange).
(OBS første undervisningsgang er fra kl. 19-22).

Pris:
2.795 kr. (25 % rabat til studerende/ledige = 2.095 kr.).

Faste undervisere:
Lars-Emil Foder, Christel Sunesen og Rikke Oberlin Flarup.

Gæsteundervisere:
2 stk. (endnu ikke bekræftet). Tidligere har gæsteundervisere fx været forfatteren Sternberg og forfatter, oversætter og forlægger Shekufe Tadayoni Heiberg.

Tilmeldingsfrist:
22. oktober

Antal pladser på holdet:
15

Tilmelding: rikke@arkivfordetaljer.dk