4. april 2023
Repremiere #3: Pia Juul “Mordet på Halland”

Repremiere #3: Pia Juul “Mordet på Halland”

Her er en god nyhed! Pia Juuls fantastiske roman ‘Mordet på Halland’ kan nu høres som digital lydbog, indlæst af Pia Juul i 2010. Find den, hvor du plejer at lytte til lydbøger, fx eReolen❤️🎧

Det er dybt rørende at lytte til Pias sjælfulde oplæsning af den mesterlige anti-krimi ‘Mordet på Halland’. Jeg læste romanen for et års tid siden og var fuldstændig slået bagover. Sproget, handlingen, kompositionen, genregrebene – så overlegent og så legende på samme tid.

Romanen modtog med rette Danske Banks Litteraturpris og fik de flotteste anmeldelser, bl.a. skrev Lilian Munk Rösing i Information: “Det er ikke bare dødsens alvorligt, det er også klukkende morsomt. Det er ikke bare sprogligt suverænt, det er også elementært spændende.” Lige præcis!

Tusind tak til Peter Heede for digital lydbearbejdning og til Rikke Oberlin Flarup for nænsom grafisk bearbejdning af omslaget.

Romanen blev oprindelig udgivet af forlaget Tiderne Skifter i 2009 og udkom året efter som fysisk lydbog indlæst af Pia Juul. ‘Mordet på Halland‘ kom i 2. udgave på Asger Schnacks Forlag i 2021 og er nu udkommet på forlaget Ekbátana som digital lydbog. Omslag: Mette og Eric Mourier, bearbejdet af Rikke Oberlin Flarup.

PS. Hvis du ønsker at købe den fysiske lydbog eller bogudgaven af Mordet på Halland, kan du finde dem her med 40 % rabat resten af ugen: https://ekbatana.dk/?s=mordet%20p%C3%A5%20halland…

OM REPREMIERE: Jeg genlæser eller nylæser bøger udgivet på Asger Schnacks Forlag, som jeg har overtaget på Ekbátana 1. januar 2023. Følg med og bliv opdateret på de litterære skatte, og få tilbud på bøgerne i deres repremiereuge. Hav tålmodighed, det kan godt tage lidt tid, før jeg har læst de mange gode bøger!

Foto: Lars Gundersen