12. april 2023
Repremiere #4: Ann Linn Palm Hansen “Igennem landskaber

Repremiere #4: Ann Linn Palm Hansen “Igennem landskaber

Ann Linn Palm Hansens roman “Igennem landskaber” udkom i 2021 på Asger Schnacks Forlag. Ann Linn er billedkunstner, og bogen er hendes skønlitterære debut – og wow! Den er fuld af overraskende forbindelser: en trappeopgang som et sugerør, håret der i en henrettelse står til alle sider, månen der er bleg som bar hud første sommerdag, og læs lige teksten om hvid på fotoet …

Du får et andet forhold til farver efter at have læst “Igennem landskaber”. Okseblodsrød, iltrig lilla, lysende euforisk lilla, en ligegyldig gul, lysere turkis, mellemturkis, petroleumsturkis og blå, masser af blå, ligesom omslaget, farver så nuancerede, et liv i farver.

Man kan kalde det en kunstnerroman og en slags grundforskning i farver i tekst. Den fik 5 hjerter i Politiken, og i Weekendavisen skrev Linea Maja Ernst: “En lille, mirakuløs bog (…) en eftertænksom kunstnerroman, der føles som at læse sin geniale vens dagbog”.

Få “Igennem landskaber” med 40 % rabat resten af ugen, altså 119,40 kr.: https://ekbatana.dk/…/ann-linn-palm-hansen-igennem…/ Du kan se hendes udstillinger, bøger osv. på hendes hjemmeside her.

Kh Christel

OM REPREMIERE: Jeg genlæser eller nylæser bøger udgivet på Asger Schnacks Forlag, som jeg har overtaget på Ekbátana 1. januar 2023. Følg med og bliv opdateret på de litterære skatte, og få tilbud på bøgerne i deres repremiereuge. Hav tålmodighed, det kan godt tage lidt tid, før jeg har læst de mange gode bøger!